Сальса з дині стане чудовим вибором для тих, хто любить літні та освіжаючі страви. Вона має яскравий смак, відрізняється великою кількістю вітамінів. Ми в inforoom пропонуємо рецепт сальси з дині, який підходитиме як для літнього меню, так і вечірок.
Інгредієнти:
- 2 склянки дині (м’якоть нарізана кубиками)
- 1 склянка огірка (нарізаний кубиками)
- 1/2 склянки червоного перцю (нарізаний кубиками)
- 1/4 склянки червоної цибулі (дрібно нарізана)
- 1 невеликий пучок кінзи (дрібно нарізана)
- 1 ст. л. свіжого соку лайма (приблизно 1 лайм)
- 1 ч. л. меду або цукру (за бажанням)
- 1/2 ч. л. солі
- 1/4 ч. л. чорного перцю
- 1 маленький перець чилі або халапеньо (нарізаний дрібно, за бажанням для пікантності)
Покроковий рецепт приготування сальси з дині
- У великій мисці змішайте диню, огірок, червоний перець, червону цибулю та кінзу.
- Додайте сік лайма, сіль, чорний перець і, за бажанням, мед або цукор. Все добре перемішайте.
- Якщо ви любите гостре, додайте нарізаний перець чилі або халапеньо. Перемішайте ще раз.
- Охолодіть сальсу в холодильнику протягом 30 хвилин для змішування смаків.
- Подавайте охолодженою з чіпсами з тортильї, грильованим м’ясом або рибою.