Група археологів зробила сенсаційне відкриття, здатне переписати історію світової кулінарії. Вони встановили, що давні люди почали пекти фокаччу з начинками та хліб 9000 років тому.
Відкриття було зроблено вченими під час вивчення керамічних листів, які були знайдені на Близькому Сході. Там збереглися залишки їжі. Проведений вченими аналіз показав, що на них випікалися великі буханці ячмінного та пшеничного хліба. На кількох листах дослідники виявили сліди рослинних приправ та тваринного жиру. Вони свідчать, що древні люди готували смачні страви.
Зроблене археологами відкриття доводить, що наші предки вирощували зернові культури, мололи борошно, замішували тісто та випікали хліб 9000 років тому. Вони додавали до нього різні інгредієнти, щоб зробити смачнішим. Це говорить про важливу роль кулінарії у повсякденному житті стародавніх людей та її вплив на розвиток їх суспільств.