Дієтологи назвали низькокалорійні продукти, які можна безпечно використовувати для схуднення. Оприлюднена ними інформація буде корисною людям, які хочуть позбутися зайвої ваги і тому намагаються не перевантажувати організм «важкими» стравами.
Морква
У моркві містяться клітковина, вітаміни A, C та E, а також фосфор, калій та кальцій. При цьому у неї практично немає калорій. Дієтологи рекомендують використовувати морквяні палички як перекуси.
Цвітна капуста
Цвітну капусту прийнято називати «мрією дієтолога». Вона багата на рослинний білок і клітковину, які корисні для травлення. Капусту можна використовувати для приготування супів, салатів та рагу.
Огірки
На 95% огірки складаються із води, у якій немає калорій. У них містяться вітаміни B, C та E, а також велика кількість калію. Дієтологи радять вживати огірки свіжими.
Цибуля
Цибуля має дезінфікуючі, протигрибкові, протиглистові, антибактеріальні та противірусні властивості. У неї містяться вітаміни B і C, фолієва кислота, мідь, марганець та калій.
Кава
Як напій дієтологи радять вибрати каву без молока та цукру. У неї міститься кофеїн, який запускає в організмі людини жироспальні механізми.