Курячі нагетси – це популярна страва, яку люблять не тільки діти, а й дорослі. Ці хрусткі шматочки курячого м’яса – чудова закуска або основна страва. Ви можете легко приготувати їх у домашніх умовах. Читайте простий рецепт курячих нагетсів.
Інгредієнти:
- 2 курячі грудки
- 1 склянка панірувальних сухарів
- 1/2 склянки тертого пармезану
- 1 чайна ложка солі
- 1/2 чайної ложки чорного перцю
- 1/2 чайної ложки паприки
- 2 яйця
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1/4 чашки молока
Покрокове приготування:
- Підготуйте курячу грудку, видаліть зайвий жир та шлунки. Розріжте м’ясо на невеликі шматочки, щоб вони легше обробилися і набули форми нагетсів.
- У глибокій мисці змішайте сухарі, тертий пармезан, сіль, чорний перець та паприку. Це буде ваше панування.
- В іншій мисці збийте яйця та молоко.
- Кожен шматок курячого м’яса обваляйте у суміші яєць та молока, потім обваляйте в паніровці, забезпечуючи рівномірне покриття.
- Нагрійте сковороду з олією на середньому вогні. Перевірте готовність олії, кинувши в неї невеликий шматочок хліба – якщо він починає шипіти і золотитися, олія досить гаряча.
- Обсмажуйте нагетси в маслі до золотистої кірки, по 3-4 хвилини з кожного боку. Зверніть увагу, що куряче м’ясо має бути повністю проготовлене, тому перевірте, що всередині немає рожевих ділянок.
- Як тільки нагетси готові, перекладіть їх на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.
Подавайте курячі нагетси гарячими з соусом на ваш вибір: кетчупом, гірчицею, сметаною або навіть гуакамоле.