Гуляш – це страва, яка завжди знаходить своє місце на столі як у повсякденному, так і у святковому житті. Пропонуємо рецепт смачного та неймовірно простого гуляшу з курячої печінки. Ця страва не лише ситна та корисна, а й готується дуже швидко.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки
- 2 середні цибулини
- 2 морквини
- 3 ст. ложки рослинного масла
- 2 ст. ложки томатної пасти
- 1 ч. ложка паприки
- Сіль та перець за смаком
- 1 склянка бульйону (курячого або овочевого)
Покрокове приготування
- Перш за все, наріжте курячу печінку на невеликі шматочки. Дрібно наріжте цибулю та потріть моркву.
- Розігрійте рослинне масло в глибокій сковороді чи казані на середньому вогні. Додайте курячу печінку і обсмажте її до золотистого кольору. Вийміть печінку та відставте її в сторону.
- Додайте в ту ж сковороду ще масла, а потім обсмажте нарізану цибулю та моркву до м’якості.
- Після того, як овочі стали м’якими, додайте томатну пасту та паприку. Перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини.
- Поверніть обсмажену печінку в сковороду і перемішайте з овочами. Додайте бульйон, сіль та перець за смаком. Дайте гуляшу покипіти, а потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте ще приблизно 20-25 хвилин.
Готовий гуляш подавайте гарячим, прикрашаючи свіжою зеленню чи петрушкою. Його можна подавати з кашею, пастою чи картоплею.