Морська капуста – це дуже смачний та корисний інгредієнт. Його можна вживати самостійно або додавати в салати. Ми в inforoom пропонуємо рецепт легкого салату з морської капусти та моркви.
Інгредієнти:
- 200 г морської капусти (можна використовувати сушену або свіжу, вже готову до вживання)
- 2 середні моркви
- 1 червона цибуля
- 1/4 стакани нарізаної свіжої петрушки (опціонально)
Для заправки:
- 3 ст. ложки оливкової олії
- 2 ст. ложки лимонного соку
- 1 ч. ложка меду
- Сіль та перець за смаком
Інструкції:
- Якщо використовуєте сушену морську капусту, замочіть її в холодній воді протягом 10-15 хвилин, а потім добре відцідіть.
- Натріть моркву, тонко наріжте червону цибулю.
- У великій мисці змішайте морську капусту, моркву та цибулю.
- У іншій мисці змішайте оливкову олію, лимонний сік, мед, сіль та перець, щоб створити заправку.
- Полийте салат заправкою та добре перемішайте.
- Прикрасьте свіжою петрушкою за бажанням.
Дайте салату трошки настоятися в холодильнику перед подачею.