×

Локшина вок: як правильно приготувати

Автор: , Рубрики: шоу-бізнес, свята, мода, краса

Локшина вок – це популярна страва в азіатській кухні, яку можна приготувати в домашніх умовах з мінімумом зусиль. Вона відрізняється оригінальною комбінацією інгредієнтів, рясними спеціями та швидким приготуванням. Ми в inforoom розповімо, як приготувати смачну локшину вок у домашній кухні.

Інгредієнти:

  • Локшина. Для локшини вок найкраще використовувати китайську яєчну локшину, але можна також вибрати рисову локшину або будь-яку іншу, яку віддаєте перевагу.
  • Овочі. Ви можете вибирати овочі на свій смак, але зазвичай використовуються броколі, цвітна капуста, морква, болгарський перець, горошок та гриби.
  • М’ясо чи морепродукти. Для білкової основи можна використовувати курячі грудки, телятину, свинину, креветки або тофу для вегетаріанської версії.
  • Соус. Для приготування соусу вам знадобляться соєвий соус, гостра приправа (за бажанням), імбир, часник та мед чи цукор.
  • Спеції та приправи. Використовуйте сіль та чорний перець за смаком, а також інші приправи, такі як кунжутна олія, насіння гірчиці або зелень.

Покрокове приготування

  • Підготуйте інгредієнти. Почніть з нарізки овочів, білка та приготування локшини відповідно до інструкцій на упаковці. Овочі краще нарізати невеликими шматочками, щоб вони добре обсмажувалися.
  • Приготуйте соус. У невеликій мисці змішайте соєвий соус, гостру приправу (якщо хочете, щоб страва була пікантною), натертий імбир, дрібно нарізаний часник та мед чи цукор. Цей соус додасть локшині характерний смак.
  • Обсмажте м’ясо. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Обсмажуйте м’ясо до золотистої кірки. Потім приберіть його з плити і поставте убік.
  • Обсмажте овочі. У ту ж сковороду додайте трохи олії (за потребою) і обсмажуйте овочі до того моменту, поки вони не стануть м’якими, але хрусткими. Важливо не пересмажувати овочі, щоб зберегти їхню свіжість.
  • Додайте локшину та соус. Поламайте локшину і додайте її до сковороди з овочами. Потім додайте соус. Перемішайте всі інгредієнти і обсмажуйте їх протягом декількох хвилин до того моменту, як локшина прогріється і вбере смаки соусу.

Поверніть обсмажений білок у сковороду та перемішайте його з локшиною та овочами. Подавайте страву гарячою, посипаною зверху кунжутною олією, насінням гірчиці або зеленню за бажанням.

Залишити відповідь

Останні новини
14:05 05.05.2024
Вчені показали, як виглядає 507-річний молюск часів династії Мін
13:30 05.05.2024
Ракети ATACMS будуть поставлятися ЗСУ на постійній основі
13:05 05.05.2024
ЗСУ отримають «розумні» авіабомби JDAM-ER з ГСН для ударів по засобам РЕБ
12:25 05.05.2024
Супермодель Белла Хадід постала у пікантних образах у рекламі Orebella
12:05 05.05.2024
Брітні Спірс прокоментувала скандал у голлівудському готелі
11:35 05.05.2024
Вчені встановили зв’язок між частотою зважувань та успіхом у схудненні
11:15 05.05.2024
Елізабет Херлі блиснула фігурою у леопардовому бікіні на Мальдівах
10:32 05.05.2024
Дієтологи назвали Топ-7 вуглеводів, які допомагають схуднути
10:10 05.05.2024
Марго Роббі відклала кінозйомки через весілля в Австралії
09:32 05.05.2024
Вчені встановили за написами майя призначення тріснутих дзеркал
20:57 04.05.2024
Привітання з Великоднем: в картинках, віршах і прозі
20:55 04.05.2024
Великдень у 2024 році: традиції і звичаї, що не можна робити в цей день
14:50 04.05.2024
Кейт Бекінсейл вперше з’явилася на червоній доріжці після таємничої хвороби
14:21 04.05.2024
Названо тварину з найбільшим мозком на планеті вагою 9 кг
13:30 04.05.2024
ЗС РФ стали рідше застосовувати Shahed-136 через зміну тактики
Всі новини
Продовжуючи переглядати inforoom.com.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності Пропустити