Млинці з персиками – це чудовий спосіб урізноманітнити свій сніданок або десерт. Цей рецепт простий і швидкий у приготуванні, а результат виходить надзвичайно смачним!
Як приготувати млинці з персиками – рецепт
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 1 склянка борошна
- 1 склянка молока
- 1 столова ложка цукру
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1/4 чайної ложки солі
- 1 консервований персик
Покрокове приготування:
Крок 1: У великій мисці змішайте яйце, борошно, молоко, цукор, розпушувач та сіль. Добре перемішайте, щоб уникнути грудок.
Крок 2: Ріжте персик на маленькі шматочки і додайте їх в тісто. Перемішайте, поки персик не буде рівномірно розподілений у тісті.
Крок 3: Розігрійте сковороду на середньому вогні. Якщо ви використовуєте звичайну сковороду, змастіть її олією, щоб запобігти прилипанню млинців. Якщо у вас є антипригарна сковорода, додаткове змащування не потрібно.
Крок 4: Використовуйте повну ложку тіста, щоб вилити на сковороду. Розподіліть тісто по сковороді, щоб вийшов круглий млинець.
Крок 5: Чекайте, поки млинець не стане золотисто-коричневим знизу, потім переверніть його і почекайте, поки і з іншого боку млинець стане золотистим.
Крок 6: Повторюйте цей процес, доки не закінчиться тісто.
Крок 7: Подавайте млинці з гарячими персиками і посипте зверху цукровою пудрою або полийте медом. Ви можете додати свіжі фрукти або ягоди, щоб прикрасити блюдо.
Смачного!