Млинці чудово поєднуються з різноманітними начинками. І одним з найкращих варіантів буде приготувати їх з грибами. Таку страву можна подавати на вечерю, балуючи своїх рідних.
Покроковий рецепт млинців з грибами
Інгредієнти:
- 1 склянка молока
- 1 склянка борошна
- 2 яйця
- 1/4 чайної ложки солі
- 1 столова ложка рослинної олії
- 200 г свіжих грибів
- 1 невелика цибулина
- 2 столові ложки вершкового масла
- сіль і перець за смаком
- зелень для прикрашання
Інструкції:
- Для приготування тіста налийте молоко в миску та додайте яйця, сіль та олію. Ретельно перемішайте, додайте борошно та знову перемішайте до однорідної консистенції. Накрийте миску і поставте в холодильник на 30 хвилин.
- Для приготування начинки наріжте гриби та цибулю дрібними шматочками. Розігрійте вершкове масло на сковороді та обсмажте цибулю доки вона не стане золотистою. Додайте гриби, сіль та перець та смажте на середньому вогні до готовності.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її рослинною олією. Ложкою налити тісто на сковороду, розподілити його по всій поверхні та смажити до золотистого кольору з обох боків. Повторюйте до закінчення тіста.
- На середину кожного млинця наложіть трошки начинки з грибами та скрутіть рулетик.
- Прикрасьте млинці зеленню та подавайте гарячими. Смачного!
Це простий та смачний рецепт, який можна легко зробити вдома. Насолоджуйтеся своїми млинцями з грибами!