Мало хто не любить “Олів’є”. Його головними інгредієнтами вважаються майонез та ковбаса. Але у такому разі він дуже калорійний. Пропонуємо простий рецепт «Олів’є» без майонезу та ковбаси, такий салат стане вашою улюбленою стравою.
Складові:
- варена картопля;
- варена морква;
- варені яйця;
- крабові палички;
- солоні огірки;
- консервований горошок;
- сметана із жирністю до 15%;
- ріпчаста цибуля;
- діжонська гірчиця;
- сіль.
Як приготувати олів’є?
- Картоплю, мокву, яйця очистіть та наріжте однаковими кубиками. Складіть в один посуд.
- Наріжте дрібними кубиками крабові палички, також складіть в посуд.
- Наріжте солоні огірки та цибулю кубиками.
- Всі інгредієнти разом з горошком змішайте у великій мисці.
- Сметану змішайте із гірчицею, заправте нею салат. Посоліть його до смаку.
Такий салат стане гарною окрасою святкового столу.