Риба обов’язково повинна бути в нашому меню. І її можна вживати в різних варіаціях. Зокрема, чудовим вибором стануть рибні котлети, які можна приготувати дуже легко. Ми пропонуємо простий рецепт.
Інгредієнти:
- Риба. Ви можете використовувати будь-яку білу рибу, 300-400 грам цієї риби буде достатньо для приготування котлет.
- Одна картоплина середньої величини.
- Половина цибулини та дві-три зубчики часнику.
- Одне яйце, яке використовується для зв’язування маси.
- Хлібні крихти або панірувальні сухарі.
- Петрушка, кріп, сіль, перець – за смаком.
Покрокове приготування
- Рибу очистіть від шкіри та кісточок, наріжте невеликими шматочками. Картоплю зваріть до готовності та перебийте її на пюре.
- Нашаткуйте цибулю та часник. Свіжу зелень промийте і також нашаткуйте.
- Використовуючи блендер або м’ясорубку, змішайте рибу, картоплю, цибулю та часник до отримання однорідної маси.
- Додайте яйце, хлібні крихти або панірувальні сухарі, свіжу зелень, сіль та перець за смаком. Перемішайте усе добре, щоб утворилася густа та компактна маса.
- Зформуйте котлети з отриманої маси, надаючи їм бажану форму та товщину. Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні.
- Обсмажуйте котлети з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
Покладіть обсмажені котлети на паперовий рушник, щоб зняти надмірну олію.