У жінок та чоловіків різні дієтичні потреби. Це пояснюється тим, що у чоловіків вищий рівень обміну речовин і більше м’язової тканини. Організм жінки щомісяця змінюється у зв’язку із циклом. Через це їм потрібно більше мінералів та вітамінів. Дієтологи назвали чотири продукти, які мають бути в раціоні кожної жінки.
Жирна риба
У жирній рибі на кшталт скумбрії, оселедця та лосося містяться жирні кислоти омега-3. Жінкам рекомендується вживати її 2-3 рази на тиждень.
Молочні продукти
Багато жінок страждають від дефіциту кальцію. Для його усунення слід включити до раціону молочні продукти. Вони зроблять кістки міцнішими, а також покращать стан кишечника.
Бобові
Бобові є одним із найкращих джерел рослинного білка. Крім цього, в них міститься клітковина, фолієва кислота, залізо, цинк, калій, кальцій, фосфор та вітаміни групи B. До бобових відносяться нут, сочевиця, горох та квасоля.
Томати
Томати багаті на лікопін, який забезпечує організму захист від раку молочної залози. Крім цього, томати є джерелом антиоксидантів, які ефективно протистоять окислювальному стресу, що позитивно впливає на здоров’я шкіри.