Включення до раціону деяких овочів дозволяє досягти значного прогресу в зниженні ваги. Людям, які хочуть схуднути, дієтологи рекомендують вживати наведені нижче овочі.
Капуста
У капусті багато клітковини, але мало калорій. Вона підтримує почуття ситості та допомагає травленню. Вживання капусти сприяє зменшенню жирової маси та зниженню ваги.
Зелена квасоля
Зелена квасоля є джерелом клітковини, яка продовжує відчуття ситості. При цьому в ній замало калорій. У квасолі містяться вітаміни A і C, що підтримують здоров’я імунної системи та метаболізм.
Шпинат
У низькокалорійному шпинаті містяться клітковина, залізо, вітаміни A та C, а також антиоксиданти. Вживання шпинату допомагає у втраті ваги.
Брокколі
Брокколі сприяє зниженню ваги. У ній багато клітковини, яка допомагає травленню та забезпечує насичення.
Морква
Морква прийнято відносити до низькокалорійних овочів, які забезпечують зниження ваги. У ній багато клітковини та води. Перекуси низькокалорійними овочами знижують загальне споживання калорій, що сприяє зниженню ваги.