Звичайні супи можуть бути чудовими варіантами в гарячу пору, але якщо ви шукаєте чогось освіжаючого та незвичайного, холодний малиновий суп – це саме те, що вам потрібно! Цей суп – ідеальний вибір для літніх днів або освіжаючого обіду.
Інгредієнти:
- 500 г свіжих малин
- 1 лимон
- 2 столові ложки цукру
- 1 столова ложка меду
- 1 чайна ложка стиглої м’яти (опціонально)
- 1/2 склянки води
Покрокове приготування:
- Почніть зі свіжих малин. Помийте їх під холодною проточною водою та дайте їм підсохнути на рушнику. Потім перекладіть малини у блендер.
- Додайте в блендер сік одного лимона. Цей лимоновий сік надасть супу приємну кислотність і освіжаючий смак.
- Додайте цукор та мед у блендер. Цукор додасть солодкість, а мед – ще більше аромату та солодкості.
- Якщо ви бажаєте, можете додати стиглу м’яту до блендера. Це додасть супу додаткової свіжості і аромату.
- Закрийте блендер кришкою і включіть його на середньому режимі. Змішуйте, поки отримаєте гладку консистенцію.
- Додайте воду поступово до супу в блендері. Кількість води може залежати від вашого смаку та бажаної консистенції супу. Якщо вам подобається густий суп, додайте менше води. Якщо ви бажаєте більш рідку консистенцію, додайте більше води.
- Після того, як суп буде готовий, перелийте його в чашу або глечик. Дайте супу охолонути принаймні на годину в холодильнику. Холодний малиновий суп найкраще подається охолодженим.
При подачі можна прикрасити суп свіжими малинами або лимонною цедрою для більш насиченого вигляду.