×

Оладки з кабачків: простий рецепт на кожен день

Автор: , Рубрики: шоу-бізнес, свята, мода, краса

Оладки з кабачків – це прекрасний спосіб використати цю соковиту овочеву культуру і створити ситну страву. Вони мають приємний смак, ніжну текстуру та можуть стати смачним перекусом або головною стравою на сніданок, обід чи вечерю. До того ж, вони дуже прості у приготуванні. Ми поділимося з вами простим рецептом оладків з кабачків та запропонуємо смачний соус, який додасть ще більше смаку цим стравам.

Рецепт оладків з кабачків

Інгредієнти:

  • 2 середні кабачки
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • ½ чашки пшеничного борошна
  • 2 столові ложки тертого пармезану або іншого твердого сиру
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Покрокове приготування:

  • Кабачки миттєво промийте під холодною водою і витріть їх, щоб зняти зайву вологу. Затемнілі кінці кабачків зріжте.
  • Кабачки натріть на терці з крупними отворами, а потім видавіть з них надлишкову рідину. Можна використовувати чисту кухонну серветку для цього.
  • Додайте терту цибулину до кабачків і залиште на кілька хвилин, щоб цибулина виділила свій сік.
  • В велику виску вбийте яйця, додайте борошно, тертий сир, сіль і перець. Змішайте до однорідності.
  • Додайте кабачки і цибулину до суміші і перемішайте до того, як всі інгредієнти будуть рівномірно розподілені.
  • Розігрійте сковороду з декількома столовими ложками рослинної олії на середньому вогні.
  • Ложкою залийте тісто на розігріту сковороду, формуючи невеликі оладки. Смажте їх з обох сторін до золотистого кольору.
  • Після смаження витягніть оладки з кабачків на паперові рушники, щоб зняти надлишок жиру.

Рецепт соусу до оладків

Інгредієнти:

  • ½ чашки грецького йогурту
  • 1 столова ложка свіжого лимонного соку
  • 1 столова ложка нарізаного свіжого кропу
  • 1 зубчик часнику, розтертий
  • Сіль та чорний перець за смаком

Покрокове приготування:

  • У мисці змішайте грецький йогурт, лимонний сік, свіжий кріп і розтертий часник.
  • Додайте сіль та чорний перець за смаком і змішайте до однорідності.
  • Розмістіть соус в холодильнику на 10-15 хвилин, щоб аромати добре змішалися.

Розкладіть оладки з кабачків на тарілку із соусом поруч або використайте соус як підливу на оладки. Прикрасьте кропом або іншими свіжими травами за бажанням.

Залишити відповідь

Останні новини
09:32 29.04.2024
Археологи виявили в Ірландії стародавню браму в загробний світ
08:51 29.04.2024
Оригінальні привітання з Днем танцю в картинках, віршах і прозі
08:49 29.04.2024
Страсний тиждень 2024: що можна і що не можна робити
08:47 29.04.2024
Страсний тиждень 2024: обряди, традиції, чого не можна робити
14:25 28.04.2024
Військовий експерт пояснив, як окупантам вдалося знищити ЗРК Patriot
14:05 28.04.2024
Італія почала постачати в Україну крилаті ракети повітряного базування
13:35 28.04.2024
Прокляття Тутанхамона: названо нову причину масової загибелі людей у ​​гробниці
13:05 28.04.2024
Кім Кардаш’ян зізналася у «роботі» на Мадонну
12:56 28.04.2024
Дієтолог назвала нюанс вживання яєць з хлібом на сніданок
12:10 28.04.2024
Ума Турман блиснула стрункою фігурою на гала-концерті у Нью-Йорку
11:35 28.04.2024
Дуа Ліпа вийшла на червону доріжку у розкішній сукні від Chanel
11:29 28.04.2024
Репера з Ірану, який підтримував Україну, засудили до смертної кари
11:05 28.04.2024
Періс Хілтон знялася повністю оголеною для глянцю
10:33 28.04.2024
Небезпечна комбінація: названо 10 найшкідливіших для печінки поєднань продуктів
10:06 28.04.2024
Привітання з Вербною неділею
Всі новини
Продовжуючи переглядати inforoom.com.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності Пропустити