×

Оладки з кабачків: простий рецепт на кожен день

Автор: , Рубрики: шоу-бізнес, свята, мода, краса

Оладки з кабачків – це прекрасний спосіб використати цю соковиту овочеву культуру і створити ситну страву. Вони мають приємний смак, ніжну текстуру та можуть стати смачним перекусом або головною стравою на сніданок, обід чи вечерю. До того ж, вони дуже прості у приготуванні. Ми поділимося з вами простим рецептом оладків з кабачків та запропонуємо смачний соус, який додасть ще більше смаку цим стравам.

Рецепт оладків з кабачків

Інгредієнти:

  • 2 середні кабачки
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • ½ чашки пшеничного борошна
  • 2 столові ложки тертого пармезану або іншого твердого сиру
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Покрокове приготування:

  • Кабачки миттєво промийте під холодною водою і витріть їх, щоб зняти зайву вологу. Затемнілі кінці кабачків зріжте.
  • Кабачки натріть на терці з крупними отворами, а потім видавіть з них надлишкову рідину. Можна використовувати чисту кухонну серветку для цього.
  • Додайте терту цибулину до кабачків і залиште на кілька хвилин, щоб цибулина виділила свій сік.
  • В велику виску вбийте яйця, додайте борошно, тертий сир, сіль і перець. Змішайте до однорідності.
  • Додайте кабачки і цибулину до суміші і перемішайте до того, як всі інгредієнти будуть рівномірно розподілені.
  • Розігрійте сковороду з декількома столовими ложками рослинної олії на середньому вогні.
  • Ложкою залийте тісто на розігріту сковороду, формуючи невеликі оладки. Смажте їх з обох сторін до золотистого кольору.
  • Після смаження витягніть оладки з кабачків на паперові рушники, щоб зняти надлишок жиру.

Рецепт соусу до оладків

Інгредієнти:

  • ½ чашки грецького йогурту
  • 1 столова ложка свіжого лимонного соку
  • 1 столова ложка нарізаного свіжого кропу
  • 1 зубчик часнику, розтертий
  • Сіль та чорний перець за смаком

Покрокове приготування:

  • У мисці змішайте грецький йогурт, лимонний сік, свіжий кріп і розтертий часник.
  • Додайте сіль та чорний перець за смаком і змішайте до однорідності.
  • Розмістіть соус в холодильнику на 10-15 хвилин, щоб аромати добре змішалися.

Розкладіть оладки з кабачків на тарілку із соусом поруч або використайте соус як підливу на оладки. Прикрасьте кропом або іншими свіжими травами за бажанням.

Залишити відповідь

Останні новини
14:05 11.10.2024
НГУ показали бойове застосування БТР-4 «Буцефал» у нічних боях за Селидове
13:45 11.10.2024
У рейтингу найкрасивіших чоловіків світу змінився лідер
13:02 11.10.2024
Україна почне серійно виробляти «винищувачів шахедів»
11:12 11.10.2024
Вчені дізнались, що відіграло ключову роль у вимиранні динозаврів
11:10 11.10.2024
Вартість курсів англійської мови: які є розцінки та як вибрати оптимальну програму залежно від ціни
10:32 11.10.2024
Топ-5 натуральних засобів, які допомагають позбутися зайвої ваги
09:32 11.10.2024
Допомогли технології: знайдені в Ірані мечі залізного віку виявилися підробленими
18:49 10.10.2024
Астрологи назвали 3 знаки Зодіаку, які зустрінуть кохання вже в листопаді
18:07 10.10.2024
Сахару затопило: в пустелі утворилися озера
14:29 10.10.2024
На момент атаки дронів PD-2 на авіабазі «Ханська» було 57 бортів
13:55 10.10.2024
Донька Моніки Беллуччі стала героїнею жовтневого номера MADAME
13:15 10.10.2024
Нові ракети Aster 30 B1NT для ЗРК SAMP/T NG здатні збивати «Кинджали»
12:46 10.10.2024
COGNITICO: Інноваційний підхід до когнітивного розвитку дітей
10:32 10.10.2024
Дієтологи пояснили, які овочі протипоказані при схудненні
09:32 10.10.2024
Вчені визначили призначення баварської прикраси із поховання V століття
Всі новини
Продовжуючи переглядати inforoom.com.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності Пропустити