×

Як правильно приготувати гуляш?

Автор: , Рубрики: шоу-бізнес, свята, мода, краса

Гуляш – це традиційна угорська страва, яка завоювала популярність у багатьох країнах світу завдяки своєму багатому смаку та аромату. Гуляш готується із соковитого м’яса, спецій, овочів та томатного соусу, що надає йому неповторного смаку. Ми розповімо вам про правильний спосіб приготування гуляшу, щоб ви змогли порадувати своїх близьких та друзів цією чудовою стравою.

Крок 1: Підготовка інгредієнтів

Першим кроком у приготуванні гуляшу є правильна підготовка інгредієнтів. Вам знадобляться такі продукти:

  • 800 г яловичини (краще вибрати мармурову частину м’яса для ніжнішого смаку);
  • 2 цибулини;
  • 2 столові ложки олії;
  • 2 столові ложки паприки;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 великі моркви;
  • 2 картоплини;
  • 1 червоний перець;
  • 400 мл яловичого бульйону;
  • 200 г томатного соусу;
  • сіль та перець за смаком.

Крок 2: Приготування гуляшу

  • Наріжте яловичину на невеликі шматочки і приправте сіллю та перцем.
  • Розігрійте олію в глибокій сковороді або казані на середньому вогні.
  • Обсмажте цибулю до прозорості, додайте дрібно нарізаний часник та паприку. Ретельно перемішайте.
  • Додайте нарізану моркву, картоплю та червоний перець. Продовжуйте готувати на середньому вогні близько 5 хвилин.
  • Перекладіть м’ясо в сковороду і обсмажуйте золотистого кольору з усіх боків.
  • Додайте яловичий бульйон та томатний соус. Перемішайте, щоб усі інгредієнти добре з’єдналися.
  • Зменшіть вогонь та доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою сковороду і залиште гуляш тушкуватися близько 2-3 годин до м’якості м’яса.
  • Перевірте готовність гуляшу, проколивши м’ясо вилкою. Воно має бути м’яким та легко розділятися.
  • При необхідності додайте ще сіль та перець, щоб підкоригувати смак.

Крок 3: Подача гуляшу

Готовий гуляш можна подавати самостійно або супроводжувати його з пшеничними або картопляними галушками, шматком свіжого хліба або відвареним рисом. Також гуляш відмінно поєднується з кислою сметаною або салатом із свіжих овочів.

Залишити відповідь

Останні новини
14:10 03.05.2024
«Зелена карта» — ваш ключ до безпечних мандрівок
13:30 03.05.2024
Супермоделі Ратаковські, Шейк і Тейген з’явилися на King’s Trust у розкішному вбранні
13:05 03.05.2024
Нова дівчина Бреда Пітта потрапила до об’єктиву фотокамери під час прогулянки
12:35 03.05.2024
Feloni Aero готова поставити ЗСУ бойові дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike
12:05 03.05.2024
Супермодель Джіджі Хадід опублікувала рідкісне фото з дочкою
11:50 03.05.2024
На озброєння ЗСУ надійшли детектори дронів «Цукорок»
11:30 03.05.2024
Дуа Ліпа кардинально змінила образ заради реклами нового альбому
11:05 03.05.2024
Археологи виявили у резиденції Гітлера останки п’яти осіб
10:45 03.05.2024
Дженніфер Еністон назвала причину відсутності облікового запису в TikTok
10:32 03.05.2024
Поради дієтолога: Топ-11 найкорисніших спецій та трав
09:32 03.05.2024
Археологи виявили у столиці Хетської імперії унікальну знахідку
08:20 03.05.2024
День кондитера – свята 3 травня, що не можна робити в цей день
08:15 03.05.2024
Красиві привітання зі Страсною п’ятницею 2024 в картинках, віршах і прозі
08:13 03.05.2024
Страсна п’ятниця 3 травня: що можна робити
13:35 02.05.2024
Стало відомо, навіщо Брітні Спірс видалила свій аккаунт у Instagram
Всі новини
Продовжуючи переглядати inforoom.com.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності Пропустити