Суп мінестроне – це смачна італійська страва, яка може мати багато варіацій приготування. Вона стане чудовим доповненням до вашого меню. Ми в inforoom пропонуємо варіант приготування супу мінестроне.
Інгредієнти:
- 2 ст. ложки оливкової олії
- 1 середня цибуля, нарізана дрібно
- 2 гілки селери, нарізані
- 2 моркви, нарізані
- 3 зубчики часнику, нарізані
- 1 банка (400 г) нарізаних томатів
- 1/2 склянки вареної білої квасолі
- 1/2 склянки подрібнених макаронів
- 4 склянки овочевого бульйону (можна використовувати грибний чи курячий бульйон)
- 2 лаврових листа
- 1 ч. ложка сушеного базиліку
- 1 ч. ложка сушеного орегано
- Сіль і перець за смаком
- Сир Пармезан для обсипки (опціонально)
Покрокове приготування
- Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю, селеру, моркву та часник і готуйте, помішуючи, приблизно 5-7 хвилин, доки овочі не стануть м’якими.
- Додайте нарізані томати та квасолю, і готуйте ще 5 хвилин.
- Долийте овочевий бульйон до каструлі. Додайте лавровий лист, базилік і орегано. Доведіть до кипіння, а потім зменшіть вогонь і варіть під кришкою протягом приблизно 15-20 хвилин.
- Додайте макарони в суп і варіть ще 10-15 хвилин або доки вони не стануть м’якими. Додайте сіль і перець за смаком.
Налийте суп в глибокі тарілки, посипте сиром Пармезан, якщо бажаєте. Подається гарячим з хрустким хлібом або гарячими грибами.