Правильність харчування впливає на імунітет та сприятливість до коронавірусу. Про це розповіли вчені міжнародного колективу під керівництвом Жана Буске з клініки берлінського Університету імені Гумбольдта.
Так, проаналізував дані Університету Джонса Гопкінса, дослідники розповіли, що найнижчий рівень летальності зафіксовано в Австрії, Німеччині, Польщі, Чехії, Фінляндії та Словаччині. Це значення не перевищує 4%.
Дуже високі показники смертності в Бельгії, Італії, Франції та Великій Британії. Там рівень смертності від 10%.
Вчені вважають, що на сприятливість до вірусу впливають деякі продукти. Наприклад, квашена або сира капуста має сильну антиоксидантну дію. Її вживають в країнах з низьким рівнем смертності, також на Тайвані та в Кореї.