×

Харчування впливає на імунітет до COVID-19 – вчені

Правильність харчування впливає на імунітет та сприятливість до коронавірусу. Про це розповіли вчені міжнародного колективу під керівництвом Жана Буске з клініки берлінського Університету імені Гумбольдта.

Так, проаналізував дані Університету Джонса Гопкінса, дослідники розповіли, що найнижчий рівень летальності зафіксовано в Австрії, Німеччині, Польщі, Чехії, Фінляндії та Словаччині. Це значення не перевищує 4%.

Дуже високі показники смертності в Бельгії, Італії, Франції та Великій Британії. Там рівень смертності від 10%.

Вчені вважають, що на сприятливість до вірусу впливають деякі продукти. Наприклад, квашена або сира капуста має сильну антиоксидантну дію. Її вживають в країнах з низьким рівнем смертності, також на Тайвані та в Кореї.

Залишити відповідь

Останні новини
15:10 17.01.2022
Франція посилила обмеження для невакцинованих
12:16 17.01.2022
Найкрасивіші привітання з Водохресним святвечором
11:06 17.01.2022
Через агресію РФ: Канада порекомендувала своїм громадянам не відвідувати Україну
10:23 16.01.2022
Японію накрило цунамі після виверження вулкана
10:48 15.01.2022
Помер Леонід Деркач – колишній голова СБУ
17:18 14.01.2022
Росія планує спровокувати Україну до військового конфлікту – розвідка
11:09 14.01.2022
«Всім кінець»: хакери атакували урядові сайти країни
19:24 13.01.2022
Росія відмовилася відвести війська від України
13:34 13.01.2022
YouTube став головним джерелом фейків
12:41 13.01.2022
Обрізання Господнє – щиросердечні вітання
11:01 13.01.2022
Шмигаль анонсував підвищення пенсій у 2022 році
14:31 12.01.2022
Королеву фільмів для дорослих Дженну Джеймсон паралізувало
13:14 12.01.2022
Привітання в день Василя – як привітати з іменинами?
11:18 12.01.2022
В Україні – нова хвиля коронавірусу
15:50 11.01.2022
Росія перекидає до кордону з Україною військові гелікоптери
Всі новини
Продовжуючи переглядати inforoom.com.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності Пропустити