Літо є ідеальним часом для схуднення. Це пояснюється доступністю сезонних овочів на кшталт спалюючого жиру буряків і прискорює обмін речовин червоного перцю.
Капуста
У капусті багато клітковини. При цьому вона є низькокалорійною. Вживання капусти знижує вагу та зменшує жирову масу. Антиоксиданти, що містяться в капусті, борються із запаленням.
Зелена квасоля
Бобові є джерелом рослинного білка та клітковини. У зеленій квасолі також багато вітамінів A та C. Вони підтримують здоров’я імунної системи та метаболізм.
Шпинат
У низькокалорійному шпинаті містяться залізо, клітковина, а також вітаміни A та C. Крім цього, він є джерелом антиоксидантів, які знижують окислювальний стрес.
Брокколі
Клітковина, що міститься в броколі, зменшує жирові відкладення та підтримує здоровий контроль ваги.
Морква
Морква є ідеальним перекушуванням. У ній багато клітковини та води. Вживання моркви між основними прийомами їжі сприяє скороченню загального споживання калорій та зниженню ваги.