Здається, немає нічого простішого, ніж приготувати яєчню. Але досить часто вона прилипає до сковорідки, через що сніданок повністю пропадає. Ми розповідаємо про секрети приготування ідеальної яєчні.
Як не пересмажити яєчню?
Щоб правильно посмажити яйця, достатньо пам’ятати про такі лайфхаки:
- яйця повинні декілька хвилин полежати на столі, щоб їхня температура співпадала з кімнатною;
- влийте на розжарену сковорідку олію;
- розбивайте сирі яйця на розжарену сковороду, після чого потрібно зменшити вогонь.
Рецепт яєчні з беконом
- Розігрійте сковорідку на плиті.
- Додайте олію.
- Вбийте яйця, посоліть та підсмажте їх декілька хвилин, до приготування білка.
- Зніміть сковорідку з плити, закрийте кришкою.
- На іншій сковороді підсмажте бекон, викладіть його на тарілку, на нього покладіть яєчню та прикрасьте зеленню.