Млинці – це дуже цікава страва, яку люблять багато гурманів. І хоча є класичний рецепт їхнього приготування, можна також зустріти деякі варіації. Ми в inforoom розповідаємо, як приготувати млинці без яєць.
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна
- 2 ст. ложки цукру
- 1 ч. ложка розпушувача тіста
- 1/2 ч. ложки солі
- 2 склянки рослинного молока (можна використовувати соєве, мигдальне або вівсяне)
- 1/4 склянки олії
- 1 ч. ложка ванільного екстракту (за бажанням)
Покрокове приготування:
- У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач тіста та сіль. Поступово додайте рослинне молоко до сухих інгредієнтів, постійно перемішуючи, щоб уникнути утворення грудочок. Потім додайте олію та ванільний екстракт (якщо використовуєте).
- Перемішуйте тісто до одержання однорідної маси. Тісто має бути густим, як сметана.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні та злегка змастіть її олією. Виливайте порцію тіста на сковороду рівномірно розподіляючи його.
- Обсмажуйте млинці по обидва боки до золотистої кірки. Зазвичай це займає 1-2 хвилини з кожного боку.
Подавайте млинці теплими, додавши свої улюблені начинки, такі як кленовий сироп, фрукти, ягоди, шоколад чи горіхи.