З настанням холодної пори року проблема вірусів та застуд набула особливої актуальності. Щоб не стати жертвою простудних захворювань, запасіться продуктами для підвищення імунітету.
Бульйони та супи
Найчастіше застуда чи грип супроводжуються втратою апетиту. Бульйони та супи легко засвоюються. При цьому вони поживні, заспокійливі та зігрівають. Вони забезпечать організм електролітами, які необхідні йому для боротьби із хворобою.
Прості вуглеводи
Крекери, тости та білий рис є добрим вибором при розладі шлунка. Завдяки легкій засвоюваності вони заспокоюють шлункову кислоту.
Часник
Часник має протизапальні та протимікробні властивості. Він посилює імунну відповідь організму на інфекцію.
Імбир
Імбир полегшує нудоту та сприяє травленню. Завдяки протизапальним властивостям він заспокоює біль у горлі, надаючи імунній системі додатковий імпульс.
Банани
Банани багаті на калій. Їх можна використовувати як джерело натуральних цукрів. Банани легко засвоюються. Вони забезпечують організму легкий приплив енергії, що дуже важливо для підтримки імунітету.